Hem » Skönhet &Hälsa
Skönhet &Hälsa

Skönhet &Hälsa

POPULÄRA ALOE VERA FRÅN FOREVER LIVING PRODUCTS.
Det är kanske inte självklart att just arten Aloe Barbadensis Miller är den som används av Forever Living Products. Faktum är att av över 400 arter Aloe vera i världen är det denna suckulenta växt – med sina gröna, knubbiga blad – som utnyttjats för sina fantastiska egenskaper i över tusentals år – redan av de gamla grekerna. Aloe Barbadensis Miller är en subtropisk planta som klarar att lagra mycket vatten. I dess blad finns en trögflytande gelé som förutom vatten innehåller en unik blandning av ämnen. Denna värdefulla Aloe vera gelé är sedan starten 1978 basen för Forever Livings produkter.

Nöjd Kund-Garanti

Detta är en garanti som endast gäller slutkund till FBO. Din slutkund har rätt att utnyttja denna garanti för att återlämna använda varor och få pengarna tillbaka av dig för de varor som är köpta inom 90 dagar.

Vi kan beställa alla forevers produkter.  Titta gärna i vår digitala katalog  skriv upp art nr och antal och övriga uppgifter kontakta oss via  info@begoprod.com så lagger vi en beställning hos forever om vi inte har den i lager. Och gör en manuell order i vår butik med betaldelen samt frakt.

Produkter
12 36 72