Hem » DENTAL

DENTAL

Genom den nya mikroreningsprocessen med ren ultraljud * inom emmi-dent ultraljudborsten.

Emmi-dent ultraljudborsten för maximal effekt efter tandrensning

Ultraljudborsten med sin utarbetade teknik och nya aktiva principer når en helt ny nivå av användning. Den nya mikroreningsprocessen med ultraljud når upp till 96 miljoner luftoscillation per minut. Manuella rengöringsprocesser använder makrorengöringsmetoden och en mekanisk rörelse med 20.000 upp till 30.000 vibrationer per minut. Den nya, orörliga och nästan kontaktlösa ultraljudstekniken har fördelen jämfört med normala borstar att den når överallt. Det rekommenderas också för personer med implantat och bärare av implantat.

Kostnadstäckningen av lagstadgade sjukförsäkringar skiljer sig mellan försäkringsbolag i varje land. Vi rekommenderar att du kontaktar ditt sjukförsäkringsbolag beträffande täckningen av kostnaderna i förskott.

Bra vibrationer för helt rena tänder

Den vanligt förekommande andhbrushen arbetar med en makrorengöringsprocess. Detta innebär att en användare måste skrubbas för att effektivt uppnå ett rent resultat. Den elektriska borsten med integrerad ultraljudsteknik i kontrast fungerar utan borstning. Energin kommer från det lilla uppladdningsbara batteriet inuti handstycket. Denna energi omvandlas till icke skadliga ultraljudsvågor. Dessa vågor har upp till 96 miljoner luftoscillation per minut. Luftoscillationerna kommer att överföras genom huvudstycket, den speciella tandpastaen och även salivet på tänderna, tuggummi, maxilla och tunga. De släppta nanobubblorna imploderar sedan små partiklar som mat eller sockerpartiklar, tandsten och bakterier i alla små områden.

Tandläkare använde ultraljudstekniken mycket framgångsrikt i många år för professionell tandrengöring. De använder en "hård" ultraljud med låg frekvens men hög effekt och med hjälp av en metallpunkt sänds över på tanden. Emmi-dent borsten å andra sidan arbetar med en mikro rengöringsprocess som skapar "mjuka" ultraljudsvågor med hög frekvens men låg effekt. Dessa vågor överförs via borstehåren som skapar miljarder nanopubblor under borstning. På detta sätt är en perfekt muntlig vård från ditt hem möjlig.

"Tandrengöring med ultraljudsteknik är en modern, mycket framgångsrik metod för att hålla en perfekt ren munhygien. Tekniken rekommenderas också för implantatbärare att uppnå / behålla en ren miljö i munhålan. Av detta skäl använder vårt företag endast ultraljudsteknik. Och detta med fenomenala resultat. ”

Dr. Roland Streckbein, chef för implantatinstitutet i Limburg och der Lahn. (Leiter des Institutions für zahnärztliche Implantologie (IZI) i Limburg an der Lahn)

De olika sätten för tandrensning

Alla kända borstar använder skurningssystemet, vilket innebär att hårda borstar använder skurfriktion och kan, beroende på användning, skada tandens övre emalj. Å andra sidan behövs ofta högt tryck för att avlägsna partiklar på platser lätt att nå. Dessa egenskaper behövs inte med ultraljudstekniken. Detta använder ultraljudsvågor som skapar nanobubblor med hjälp av specialdesignad tandkräm. Dessa bubblor imploderar partiklar i alla utrymmen, även de som är svåra att nå. Alla dessa egenskaper ges utan mekanisk process eller tryck. Emmi-dent borsten kommer att erbjuda dig alla dessa fördelar utan stor ansträngning. Det rekommenderas också för implantatbärare.

Produkter
12 36 72